Blog

De beste strategie om geld teverdienen

6 tips voor de beste strategie om geld te verdienen

Iedereen wil natuurlijk zo snel mogelijk veel geld verdienen. Hoedanook komt het er eigenlijk dan altijd wel op neer dat je hard moet werken om dit te doen. Toch zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden en zijn er hierin een paar ‘geheime routes’. Geld maken kan namelijk redelijk simpel zijn. Zoals je waarschijnlijk al wel weet kun je jouw geld uiteindelijk voor je laten werken wanneer je genoeg hebt om hiermee aan de slag te gaan. Maar dan moet je wel eerst wat opgebouwd hebben!

We gaan dieper in op 6 verschillende tips. Hierbij zijn sommige zelfs op elkaar van toepassing. Zo kun je online marketing toepassen op je webshop wanneer je zoveel mogelijk conversies wil behalen. Ook hebben we enkele tips waar je niet bepaald rijk mee zal worden, maar wel relatief snel en een prima hoeveelheid geld mee kunt maken als je dit goed aanpakt. Sparen is iets wat we niet zullen benoemen. Hier zijn we dan eigenlijk zelfs ook best wel op tegen. Met de inflaties heeft sparen namelijk eigenlijk vrij weinig zin. Je geld wordt letterlijk minder waard wanneer je het op je rekening laat staan. Wel kun je lezen over ons artikel om geld te besparen met je huidige uitgaven. Als je écht geld wil maken, dan moet je je goed verdiepen in deze eerste tips voor de beste strategie!

1. Zet een webshop op

Wil je echt geld verdienen dan moet je een webshop opzetten. Hiermee kun je het geld dan ook echt voor je laten werken. Wanneer je webshop eenmaal goed loopt zullen de verkopen namelijk binnenstromen zonder dat je er veel aan hoeft te doen. Enige waar je in moet investeren is het laten maken van een professionele, conversiegerichte webshop en daarbij de online marketing natuurlijk. Als je niet vindbaar bent op het internet, dan wordt het ook moeilijk om je producten te verkopen. In de derde tip gaan we daar dieper op in!

Loopt je webshop goed en krijg je veel conversies? Dan zijn er maar een paar dingen waar je je mee bezig moet houden. Bijhouden van je assortiment is daar één van. Het kan natuurlijk niet zo zijn dat je producten aanbiedt die niet meer op voorraad zijn. Dit zou je ook wel kunnen automatiseren op verschillende manieren. Daarbij heb je natuurlijk ook af en toe nieuwe producten die je aanbiedt. Deze moeten ook toegevoegd worden. Hierbij moet de productomschrijving geschreven worden en moeten hier bijpassende foto’s bij komen.

Heb je geen eigen producten die je kunt verkopen, dan kun je er ook voor kiezen om te dropshippen. In dit geval verkoop je simpel gezegd iemand anders zijn producten en krijg je hier een commissie over. Zo kan iedereen dus eigenlijk een webshop opzetten en kan iedereen hier geld mee verdienen. Toch loopt dit vaak niet helemaal. De meeste mensen denken dat ze een webshop volledig zelf kunnen runnen wat betreft online marketing. Maar dit gaat vaak niet als je hier geen expertise in hebt. Voor een goede online marketing strategie moet je namelijk weten wat je aan het doen bent, anders maak je het vaak zelfs alleen maar erger. Hier zo meer over!

2. Begin met affiliate marketing

Affiliate marketing is net wat anders dan dropshippen. In dit geval zet je ook een website of webshop op waarmee je iemand anders zijn producten verkoopt, of eerder promoot in dit geval. Producten staan namelijk allemaal op jouw website of webshop, maar je verkoopt ze niet echt vanaf hier. Wanneer jouw bezoeker namelijk op de link klikt om het product te kopen, dan worden ze verwezen naar een andere website waar de producten officieel vandaan komen en verkocht worden. Nu denk je waarschijnlijk; “wat heb ik daar dan aan”. Nou, jij verdient er ook geld aan. Wanneer de bezoeker die van jouw website of webshop kwam een aankoop doet op de originele website, dan krijg je hier een commissie overheen. Nu denk je waarschijnlijk ook; “hoe weet je dan dat de bezoeker van jouw website komt?”. Dit kan allemaal heel goed gedaan worden met Google Tag Manager. Je maakt namelijk een code aan die je verbindt aan de link van de originele website. Zo is heel makkelijk te volgen welke aankopen vanuit jouw website of webshop komen. Ook hier moet je online marketing voor doen natuurlijk! Zonder dat jouw site gevonden wordt en je bezoekers hebt, kun je ook moeilijk mensen verwijzen naar de originele website. We zullen dit nu dan ook eindelijk uitgebreid verder voor je uitlichten.

3. Doe aan online marketing om je website of webshop vindbaar te maken

Online marketing is van groot belang wanneer je een website of webshop hebt en valt zeker onder de beste strategie. Je vraagt je nu waarschijnlijk af hoe dit je geld gaat opleveren, want online marketing kost alleen maar geld. Zonder vindbaarheid op het internet kun je ook geen verkopen creëren. Dus in principe is dit een investering. In eerste instantie zal je wat geld uit moeten geven om vindbaar te worden, maar dit zal zich na verloop van tijd terugbetalen en zelfs voor veel meer geld zorgen! Hoe snel je jouw geld er weer uithaalt is afhankelijk.

Online marketing is dan ook heel breed je kan je website bijvoorbeeld laten optimaliseren voor de zoekmachines, dit heet ook wel SEO. Ook kun je op verschillende manieren adverteren op het internet. Denk hierbij aan adverteren op verschillende social media platforms zoals Facebook, Instagram en YouTube. Maar denk ook aan adverteren in de zoekmachine van Google, dit heet SEA. Wanneer je SEA doet kun je jouw geïnvesteerde geld redelijk snel terugverdienen. Je betaalt namelijk per keer dat iemand op je advertentie klikt. Vaak is dit natuurlijk een stuk minder dan de winst die je haald uit je verkopen. Haal je dus veel conversies binnen met je advertenties, dan heb je jouw geld er eigenlijk al vrij snel uit. SEO daarentegen is een wat langer proces, maar als je er eenmaal staat, dan ben je er ook niet makkelijk weg te krijgen en zal je veel geld halen uit de posities die je in de zoekmachine bereikt hebt. SEO is namelijk een proces waarin je website geoptimaliseerd moet worden en de autoriteit hiervan opgebouwd moet worden. Het is dus letterlijk een weg naar de top. Over het algemeen duurt het dan ook 6 tot 12 maanden voordat je echt topposities bereikt hebt. Vanaf hier zullen de conversies en het geld in principe binnenstromen.

3. Enquêtes invullen

Misschien heb je er wel eens van gehoord. Door enquêtes in te vullen op het internet kun je ook geld verdienen! Hier zal je uiteraard niet rijk mee worden. Toch is het een redelijk snelle manier om geld te verdienen zonder dat je er al te veel moeite in hoeft te stoppen. Een enquête invullen kost namelijk maar enkele minuten van je tijd. Als je dan per enquête enkele euro’s verdient, dan kan het hard gaan. Je verdient dan wel meer dan dat je met het minimumloon verdient per uur. pak dit dus slim aan en ga er echt voor zitten. Hoe sneller je bent, hoe meer geld je verdient in een korte tijd!

4. Verkoop de foto’s die je gemaakt hebt

Wanneer je zelf een website hebt, weet je vast dat je niet zomaar foto’s van het internet mag plukken om ze voor jezelf te gebruiken. Je hebt in dit geval zogenaamde rechtenvrije foto’s nodig. Hier kom jij in beeld wanneer je het leuk vindt om foto’s te maken. Ga een dag aan de slag en wees creatief. De foto’s die je maakt kun je dan verkopen op het internet voor een prima prijs. Als je op die manier foto’s maakt en verkoopt, dan verdien je er een goed zakcentje bij per maand. Er zijn bijvoorbeeld genoeg mensen die zoeken op “natuur” bijvoorbeeld. Maak dus mooie foto’s van een landschap of van de zee met de duinen. Zo kun je ook foto’s maken van iemand die achter zijn laptop zit of aan het studeren is voor foto’s waar mensen op zoeken met deze onderwerpen.

5. Investeer je geld door te beleggen of handelen met bijvoorbeeld cryptomunten

De laatste tijd was crypto opnieuw heel populair. Misschien wel iets té populair. Er is een goede stijgende lijn geweest, ook wel bullrun zoals dat heet, in bijna alle crypto munten. Toch is het weer flink gedaald en zitten we nu al een tijdje op hetzelfde niveau en gebeurt er eigenlijk niet heel veel. Toch is dit bijvoorbeeld een goed moment om in te kopen. De kans dat we zo een bullrun weer mee zullen maken is zeker aanwezig. Zorg dat je je wel eerst goed verdiept in de verschillende munten en waar jij in wil investeren voordat je je geld zomaar ergens in stopt. Als je echt goed wordt in het voorspellen van de trendlijn, dan zou je zelfs kunnen gaan handelen met je munten om zo steeds meer te maken van het geld waar je mee begon. Simpel gezegd moet je jouw cryptomunten op een piek verkopen en wanneer deze weer daalt dezelfde munt opnieuw inkopen voordat het weer omhoog zal gaan. Dit heet ook wel swing trading.

Ook kun je bijvoorbeeld beleggen. Vaak heb je hier wat meer zekerheid mee, maar zal je niet hele grote marges pakken op de veranderingen in de markt. Uiteraard gaat dit voornamelijk over de korte termijn. Als je namelijk kijkt op de lange termijn zal je je geld makkelijk kunnen verdubbelen wanneer je inzet op een goed aandeel. Uiteindelijk is het dan ook het beste om je cryptomunten en aandelen gewoon te houden wanneer je hierin investeert. Doe je dit niet, dan ga je alleen maar stressen over de veranderingen die op de korte termijn plaatsvinden en ga je domme beslissingen maken. In de beste strategie moet je af en toe dan ook geduld hebben.

Anderen lezen ook

Waarom een Shopify website laten maken een slimme keuze is voor uw bedrijf

In het digitale tijdperk van vandaag is e-commerce niet langer...

Versnellen van bedrijfsgroei: slimme strategieën voor vooruitgang

In het huidige digitale tijdperk is groeien als bedrijf zowel...

Een belangrijk onderdeel van de verpakking

De productidentificatie is een erg belangrijk onderdeel van de verpakking...

Ontgrendel het potentieel: Strategieën voor het verkopen van een domeinnaam

Het verkopen van een domeinnaam kan een lucratieve onderneming zijn,...

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.