Blog

De beste strategie

Nu aanmelden voor de VSB Strategy Award 2009

Zoektocht naar meest vernieuwende en succesvolle strategie

De Vereniging voor Strategische Beleidsvorming (VSB) gaat voor het tweede achtereenvolgende jaar op zoek naar de organisatie met de meest vernieuwende en succesvolle strategie. Op 13 oktober wordt de winnaar van de prestigieuze VSB Strategy Award 2009 bekend gemaakt tijdens de Nationale Strategiedag. Deze dag wordt samen met de Orde van organisatiekundigen en – adviseurs (Ooa) georganiseerd. De VSB nodigt u van harte uit om een organisatie aan te melden die in uw ogen voor deze Strategy Award in aanmerking komt. De inzendtermijn loopt af op 1 juli 2009.

Met de uitreiking van de VSB Strategy Award draagt de VSB concreet bij aan het vergroten van de aandacht voor het vakgebied strategie. Inzendingen worden beoordeeld op de mate waarin de strategie daadwerkelijk bijdraagt aan het realiseren van de door de organisatie gestelde doelen. Ook wordt gekeken in hoeverre de toegepaste strategie vernieuwend is. In 2008 werd de VSB Strategy Award voor de eerste maal uitgereikt. Canal Company was toen de trotse winnaar van de award.

Anderen lezen ook

De beste strategie om kip te bereiden

De beste strategie om kip te bereiden Kip is een...

De beste strategie om van een verkoudheid af te komen met de volgende 6 tips

De beste strategie om van een verkoudheid af te komen...

De beste strategie voor het maken van een planning. 5 tips!

De beste strategie voor het maken van een planning. 5...

6 tips voor de beste strategie om je vakantie voor te bereiden

6 tips voor de beste strategie om je vakantie voor...

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.